Varovanje osebnih podatkov

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV IN GDPR

Matic d.o.o. se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika v skladu z ZVOP-2 in GDPR. Navedene osebne podatke se uporabi izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo s članom. Uporabnikovi podatki se bodo skrbno hranili in se v nobenem primeru ne bodo predali nepooblaščenim osebam.

Matic d.o.o. (upravljavec) za potrebe opravljanja storitev zbira, vodi, obdeluje in shranjuje uporabnikove podatke. Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega portala www.kmetija-matic.si. Zbrane osebne podatke bomo uporabljali izključno za storitve, ki jih ponujamo. Storili bomo vse potrebno, da jih zaščitimo pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

  1. Katere vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo?
  1. Kdo zbira in obdeluje vaše podatke?

Podatke zbira in obdeluje podjetje Matic d.o.o., Hotavlje 7b, 4224 Gorenja vas.

Kontaktni podatki za vse informacije:

  1. Zakaj zbiramo vaše osebne podatke?

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima v teh obiskih. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku.

Podatki kupcev

Podatke potrebujemo za nemoteno izpolnitev vašega naročil, kar vključuje  obdelavo naročila, obveščanje kupca o naročenih izdelkih, proces odpošiljanja.

Podatki, ki so potrebni za učinkovito izvedbo dostave se posredujejo tudi dostavnim službam: ime in priimek, naslov, e-mail naslov, telefonska številka ter znesek naročenega v primeru, kadar kupec izbere plačilo po povzetju.

Podatki oseb, ki se prijavijo na e-novice ter v nagradne igre

Posredovane podatke uporabljamo zato, da vas lahko obvestimo v primeru, da ste izžrebani v nagradni igri, za pošiljanje obvestil ali SMS sporočil o: akcijah in drugih ugodnostih v spletni trgovini kmetija-matic.si, novostih v spletni trgovini ali novih vsebinah na blogu.

POMEMBNO: naša obljuba je, da bomo vsakemu promocijskemu sporočilu dodali povezavo za odjavo, na kateri je odjava od prejemanja sporočil zelo preprosta.

  1. Koliko časa podatke hranimo?

Podatke hranimo za nedoločen čas: do vašega preklica oz.do izteka zakonskih rokov hranjenja (v primeru naročil in računov).

Posodobljeno: 01.04.2020